Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Χοσέμι: "Το αποτέλεσμα μετράει"

Ο Χοσέμι, στο περιθώριο εκδήλωσης του επίσημου κλαμπ της Λίβερπουλ στην Ελλάδα, μίλησε στη "SportDay" και τόνισε ότι αυτό που τελικά μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Ωστόσο υποσχέθηκε στους φίλους του "Γηραιού", ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα θα προσφέρει και θέαμα...

"Η νίκη επί της Λάρισας αυξάνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και προσθέτει επιπλέον ηρεμία, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την επόμενη αγωνιστική, κόντρα στην Καβάλα. Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος και είναι λογικό για μια καινούργια ομάδα, όπως είμαστε εμείς, να μην αποδίδει ακόμα αυτό που μπορεί", δήλωσε αρχικά ο Χοσέμι για να συνεχίσει λέγοντας:

"Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τη δεδομένη στιγμή είναι να παίρνουμε τα αποτελέσματα, και τα παίρνουμε. Δουλεύουμε εντατικά και θεωρώ δεδομένο ότι στη συνέχεια θα δώσουμε και θέαμα στον κόσμο, γιατί στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες με άριστη τεχνική κατάρτιση".

Ο 31χρονος αμυντικός θέλησε να κρατήσει χαμηλά τον πήχη της φετινής σεζόν λέγοντας πως: "Είναι λάθος να μιλάμε για μεγαλεπήβολους στόχους επειδή ξεκινήσαμε καλά. Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα και δεν υπάρχει λόγος να καβαλήσουμε το καλάμι".

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στη φάση του πέναλτι με τον Μπλάζεκ: "Στην αρχή ο αντίπαλος με τράβηξε δύο φορές, κάνοντας επιθετικό φάουλ το οποίο δεν καταλογίστηκε...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...