Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΥ


Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό επισκιάζει όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής. Ο αγώνας στο "Σπύρος Λούης" θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. και θα μεταδοθεί live από το Novasports HD και το Novasports1. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η κόντρα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Αρη στο "Γ. Καραϊσκάκης" (8:30 μ.μ.).

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Οι ομάδες βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Έχουν απουσίες, έχουν πρόβλημα φυσικής κατάστασης και θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Άντε, τη μη ήττα για να μην είμαστε υπερβολικοί! Η ΑΕΚ επέστρεψε πληγωμένη από το Βέλγιο και την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, αφού εκτός από το γόητρο έχασε και τον Νάτσο Σκόκο, που ήταν πρωταγωνιστής μια εβδομάδα πριν. Ο ΠΑΟ δεν έχει περαιτέρω απώλειες από την αναμέτρηση με την Ρούμπιν, αλλά και οι προηγούμενες αρκετές του ήταν! Οι πράσινοι ψάχνουν μια ακόμα πειστική για να πείσουν ότι βρίσκονται σε αγωνιστική ανάκαμψη και ένα θετικό αποτέλεσμα για να καθαρίσουν τα σύννεφα πάνω από τον Νίκο Νιόπλια.

ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Δεν θα αγωνιστεί ο Νάτσο Σκόκο που τραυματίστηκε, όπως και οι Λυμπερόπουλος και Μανωλάς. Δεν υπολογίζονται σίγουρα οι Νίνης και Λέτο, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γκοβού.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...