Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Δύο αγωνιστικές στον Παναθηναικό

Με δυο αγωνιστικές τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εισβολή των οπαδών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και για τα όσα ακολούθησαν. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να τονίσουν πως δεν έγινε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Άρη και Καβάλα, χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων του. Επίσης, στους «πράσινους» επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 71,5 χιλιάδων ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (υπότροπος) και συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ».

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι υπόλοιπες ποινές των ομάδων της Super League. Αναλυτικά: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

* Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Αρης και ΠΑΕ Καβάλα αναβλήθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...