Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτο βήμα πρόκρισης

Έτοιμοι για το «πρώτο ημίχρονο» των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίζονται οι τέσσερις «μονομάχοι». Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός και οι Άρης και ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη (17:00), θέλοντας να πάρει διαφορά ασφαλείας, ενόψει της ρεβάνς στο «Αλεξάνδρειο». Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Ντρου Νίκολας, Μάικ Μπατίστ και Άλεξ Μάριτς. Από την άλλη πλευρά, οι «κίτρινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος είναι τραυματίας. Για το πρωτάθλημα, οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 93-62, ενώ η προϊστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων στην συγκεκριμένη διοργάνωση, θέλει τους «πράσινους» να μετρούν οκτώ νίκες σε 14 αναμετρήσεις.
Στο κλειστό της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:00). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη απέναντι στους «ερυθρολεύκους». Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Ματ Νίλσεν. Οι δυο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές για το κύπελλο Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να μετράει έξι νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...