Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Σενάρια επιστροφής

Πληθαίνουν οι φήμες για επικείμενη επιστροφή των Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως αναφέρουν νέα δημοσιεύματα του Τύπου, οι δυο μέτοχοι δέχονται πιέσεις να ανακαλέσουν τις πρόσφατες αποφάσεις τους και να αναλάβουν εκ νέου τα ηνία του «τριφυλλιού».
Όπως αναφέρει το περιβάλλον των δυο μετόχων του Παναθηναϊκού, δύσκολα αναμένεται να υπάρξει άμεση επιστροφή στα κοινά της ΠΑΕ, όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα έως τις 17 Ιανουαρίου. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στο μέλλον, ενώ το περιβάλλον του τονίζει πως βιάστηκαν όσοι έσπευσαν να τον κριτικάρουν για την πρόσφατη απόφασή του.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» προσπαθούν να τρέξουν τις μετεγγραφές, με τους Κώστα Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτα και Ζεσουάλδο Φερέιρα να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Πρώτος στόχος είναι η απόκτησης ενός επιθετικού, ενώ υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση και ενός μέσου.
Οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν άμεσα με τις κινήσεις του στο μετεγγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ενώ προσπαθούν να κρατήσουν μυστικές τις έως τώρα επαφές με τους διάφορους στόχους. Το «τριφύλλι» φέρεται να έχει προχωρήσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί η συγκατάθεση της διοίκησης, ώστε να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...