Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πέρασαν απο το Ντάλας οι Σπέρς

Η απουσία του τραυματία Ντιρκ Νοβίτζκι έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των Σπερς που επιβλήθηκαν με 99-93 στο ντέρμπι των δύο καλύτερων ομάδων της δυτικής περιφέρειας. Ήταν η 12η επιτυχία στα τελευταία 14 παιχνίδια για τα «σπιρούνια» που είδαν τον παγκίτη Γκάρι Νιλ να σημειώνει 21 πόντους και τον Τιμ Ντάνκαν να επανακάμπτει έχοντας 17. Στην αντίπερα όχθη ο Κάρον Μπάτλερ σημείωσε φετινό ρεκόρ με 30 πόντους και ο Τζέισον Κιντ το 106ο τριπλ νταπλ της καριέρας του με 12 πόντους, 13 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Η απόδοσή τους όμως δεν ήταν αρκετή ώστε οι Μαβς να φτάσουν στην επικράτηση.

Στο Ορλάντο η Μάτζικ συνέχισε την ανοδική της πορεία κερδίζοντας και τους Νικς με 112-103 με τον Ντουάιτ Χάουαρντ να έχει 24 πόντους και 18 ριμπάουντ. Έτσι όσο περνάει ο χρόνος αποδεικνύεται πως η πρόσφατη ανταλλαγή που τους απέφερε τους Ρίτσαρντσον, Αρίνας και Τούρκογλου ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο Στουντεμάιρ με 30 πόντους ξεχώρισε από τους Νικς, ενώ 29 είχε ο Τσάντλερ.

Τέλος στο Πόρτλαντ οι Μπλέιζερς με κορυφαίο τον Μάθιους λύγισε την αντίσταση της Τζαζ με 100-89. Ο Μάθιους, οποίος πέρσι ανήκε στην ομάδα της Γιούτα ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ με 30 πόντους. Ο Ουίλιαμς με 19 πόντους και 8 ασίστ "πάλεψε" από τους ηττημένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...