Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

"Προσηλωμένοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως κόντρα σε όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, παραμένει επικεντρωμένη στους στόχους της, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες διαδοχικών ανακοινώσεων και δημόσιων τοποθετήσεων που έχουν ως κοινό παρονομαστή την παρουσίαση, την ανάλυση και την εξήγηση γεγονότων που έχουν ή δεν έχουν συμβεί, αντιπαραθέσεων που έχουν ή δεν έχουν υπάρξει και επιλογών που έχουν ή δεν έχουν γίνει κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Ασφαλώς και είναι δικαίωμα του καθενός να υπερασπίζεται τη δουλειά του και παρά το γεγονός ότι προξενεί περιέργεια ο χρόνος που επιλέγεται για αυτές τις τοποθετήσεις, είναι σεβαστές οι απόψεις, οι κρίσεις και οι αποτιμήσεις ή οι απολογισμοί από πρώην στελέχη της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός όμως σήμερα βρίσκεται στη μέση μιας αγωνιστικής περιόδου και διεκδικεί τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Με αυτό το γνώμονα και αυτή την προοπτική εργαζόμαστε όλοι στην ομάδα από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μέχρι το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε ούτε την πρόθεση αλλά ούτε και το περιθώριο να κοιτάζουμε πίσω, ούτε να επιτρέπουμε όσα δηλώνονται από ανθρώπους που δεν εργάζονται πλέον στον Παναθηναϊκό να αποπροσανατολίζουν την προσπάθειά μας.
Από χθες η ομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με συγκεκριμένο και αποκλειστικό στόχο τη σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων της. Ό, τι συμβαίνει έξω από το πλαίσιο αυτής της προοπτικής και αυτής της στοχοθεσίας μένει εκεί: δηλαδή έξω από τον Παναθηναϊκό».

Η απάντηση του Φρέιτας

Λίγο αργότερα στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ανέβηκε και η απάντηση του Κάρλος Φρέιτας προς τον Νίκο Νιόπλια, η οποία ήταν αρκερά αιχμηρή... «Με έκπληξη ενημερώθηκα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα σήμερα ο πρώην προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Νιόπλιας. Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητες αναφορές στο πρόσωπό μου, κυρίως όταν αυτές είναι παντελώς ψευδείς.
Ουδέποτε είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια τοποθέτησή μου έχω καταφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, με τους οποίους είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία.
Οτιδήποτε αντίθετο λέγεται, ούτε με αγγίζει ούτε μπορεί να με αποπροσανατολίσει από την προσήλωσή μου στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...