Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Στην προεδρία ο Μαρινάκης

Ιδιαίτερα σημαντική ημέρα χαρακτήρισε τη σημερινή ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος από σήμερα ανέλαβε καθήκοντα προέδρου του Ολυμπιακού. Τα τελευταία 18 χρόνια στο «τιμόνι» του συλλόγου βρισκόταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος μετά το τέλος της σημερινής Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, παρέμεινε ως απλό μέλος του νέου Δ.Σ.
«Πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για μένα. Τόσο από τη φίλαθλή μου πλευρά, όσο και από την επίσημη θέση μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωκράτη Κόκκαλη, για όλα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Από τη μεριά του ο επερχόμενος πρόεδρος, Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: «Μετά από 18 χρόνια προεδρίας στον Ολυμπιακό, πιστεύοντας ότι προσέφερα έργο και τίτλους στην ομάδα, παραδίδω τη σκυτάλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ένα γνήσιο Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της αγαπημένης μας ομάδας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, τους αθλητές και όλους τους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Θα παραμείνω πάντα κοντά στον Ολυμπιακό μας».
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ:
Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης
Α' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη

Β' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κομινάκης

Γ' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λούβαρης

Δ' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μώραλης

Δ/νων Σύμβουλος: Ιωάννης Βρέντζος

Μέλη: Σωκράτης Π. Κόκκαλης,

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης,

Σταύρος Νταϊφάς,

Κωνσταντίνος Μπαρμπής,

Μιχάλης Κουντούρης,

Ανδρέας Νασίκας,

Νικόλαος Τραυλός,

Αντώνιος Ρογκόπουλος και

Αναστάσιος Τσούφης.

Στα αγωνιστικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Βασίλης Τοροσίδης. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί καθώς αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...