Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ντρούκερ: «Λάθη και άμυνα»

Στην κακή άμυνα του Αρη απέδωσε την ήττα από τη ΛεΜαν ο Σαρόν Ντρούκερ.
«Δεν ήμασταν σταθεροί, ειδικά στην άμυνα. Επίσης, κάναμε 17 λάθη τα οποία ήταν πάρα πολλά. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και ο αντίπαλός μας πήε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Η ομάδα μας είναι κουρασμένη. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά σήμερα ήμασταν σε κακή μέρα, ειδικά στην 3η περίοδο. Συμμετέχουμε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο και οι ομάδες είναι ισοδύναμες», τόνισε ο κόουτς του Αρη.

Ο Μπόμπι Μπράουν από την πλευρά του επισήμανε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Το πρόβλημα ήταν κυρίως αμυντικό, αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε από τη ΛεΜαν. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις στο παιχνίδι, σε εκτός έδρας ματς, όταν ο αντίπαλος παίρνει διαφορά. Η ΛεΜαν έκανε πολλές προσπάθειες έχοντας δεύτερες ευκαιρίες μετά από επιθετικά ριμπάουντ»


Ο κόουτς της ΛεΜαν, Τζον Ντέιβιντ Τζάκσον, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη της ομάδας του: «Αυτή ήταν μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη για μας. Είμαστε κουρασμένοι. Με αυτήν τη νίκη μείναμε ζωντανοί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης μας».



Ο Μπεν Ντεγουόρ δήλωσε: «Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν το κλειδί της επικράτησής μας. Η άμυνά μας ανέβηκε επίπεδο και τίποτα δεν ήταν πλέον εύκολο για τον Άρη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια και στα επόμενα ματς, τόσο στο γελλικό πρωτάθλημα, όσο και στο EuroCup».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...