Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η συνάντηση και τα προβλήματα

Στην προπόνηση βρέθηκε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Γόντικας και έχει συνάντηση με τους Φερέιρα και Φρέιτας, μετά από αυτήν. Προβλήματα με Νίνη και Λέτο για τον Πορτογάλο τεχνικό ενόψει Εργοτέλη.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους "πράσινους" μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο και το ρεπό της Δευτέρας. Στην Παιανία βρέθηκε ο Δημήτρης Γόντικας όπου συναντήθηκε με τους Φερέιρα και Φρέιτας μετά το τέλος της.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους "πράσινους" που ξεκίνησαν με ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν κυκλοφορίας της μπάλας και έπαιξαν δίτερμα. Στη συνέχεια, όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα την 19ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε δίτερμα πέντε εναντίον πέντε.

Ο 65χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού, "πονοκεφαλιάζει" όμως γιατί είδει πρώτα τον Λέτο να υποβάλετε σε θεραπεία λόγω ενός προβλήματος στο μηρό ενώ οι Νίνης, Μαρίνος και Γκαρσία προπονήθηκαν ατομικά.

Απών από την προπόνηση ήταν και ο πρώτος σκόρερ του "τριφυλλιού" και την Σούπερ Λίγκα, Τζιμπρίλ Σισέ με προγραμματισμένη ωστόσο άδεια για την διευθέτηση προσωπικών του υποθέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...