Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Δεν πάει στη Μπολόνια ο Βέλλιος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, μίλησε στον Sport103 FM. Εκεί αποκάλυψε ότι ο Απόστολος Βέλλιος δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπολόνια. Επίσης αναφέρθηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τη φιλοξενία από την Καβάλα και την πορεία του Ηρακλή.

Αναλυτικά:
Για το θέμα Βέλλιου ξεκαθάρισε: «Ο Βέλλιος δε θα πάει στην Μπολόνια. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, σήμερα έχει προπόνηση. Θα υπάρξει και συνέντευξη τύπου για το Βέλλιο. Έχω πει: Στον Ηρακλή θα παίζει, όποιος θέλει να παίζει στον Ηρακλή. Υπάρχει μια πρόταση, θα κάλυπτε τον Ηρακλή, αν κάλυπτε και τον ποδοσφαιριστή. Για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να συμφωνούν και τα τρία ενδιαφερόμενα μέρη».

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή σημείωσε: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και αυτό θα κάνουν ως επαγγελματίες. Κανένας δεν μπορεί να κριθεί από μισή σεζόν. Στο τέλος θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα συζητήσουμε το πως θα ανεβάσουμε τον Ηρακλή ένα σκαλί πάνω. Είναι ομαδικό το άθλημα, όλοι μαζί χάνουν, όλοι μαζί κερδίζουν».
Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Ελπίζουμε να βοηθήσουν να παίξουμε ποιοτικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρό. Μέχρι τώρα ποιοτικό ποδόσφαιρο παίζουμε κάποιες φορές, αποτελεσματικό όχι. Καταφέραμε με βάση την οικονομική κατάσταση να κάνουνε το καλύτερο δυνατό στις μεταγραφές. Μιλάμε καιρό με κάποιους παίκτες, απλά υπάρχουν διάφορα παρελκόμενα για να γίνει μια μεταγραφή όπως το να ταχτοποιήσεις παλιά χρέη. Ο Ηρακλής, το ξαναλέω, είναι όμηρος των παλιών χρεών. Σε τέτοιες εποχές δεν είναι καθόλου εύκολο να ταχτοποιήσεις παλαιότερο χρέος 770.000 ευρώ. Το πρόβλημα με την ΕΠΟ λύθηκε».
Για τη φιλοξενία της Καβάλας στο χθεσινό παιχνίδι υποστήριξε: «Αυτό που πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο η Super League και οι παρατηρητές είναι το ποιος βρίσκεται στον πάγκο κάθε ομάδας. Συγκεκριμένα στον πάγκο της Καβάλας κάποιος έβριζε συστηματικά τους παίκτες του Ηρακλή που έκαναν προθέρμανση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...