Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Πρόστιμο και απολογία

Το νέο επεισόδιο στης διαμάχη της ΑΕΚ με τον Ραφίκ Τζιμπούρ προέβλεπε πρόστιμο από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και απολογία από την πλευρά του Αλγερινού παίκτη. Η αρχή έγινε με την Ένωση να γνωστοποιεί την στάση που θα κρατήσει στις απαιτήσεις του Τζιμπούρ, για 1,42 εκατομμύρια ευρώ. Όπως τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν στον παίκτη 188 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 30 χιλιάδες ευρώ λιγότερα από αυτά που είχε δημοσιοποιήσει την Πέμπτη. Τα χρήματα αυτά όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι προσωπικά έξοδα του παίκτη και δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει το συγκεκριμένο ποσό.
Με βάση τα όσα υποστηρίζει ο παίκτης τις τελευταίες ημέρες, η διοίκηση της ΑΕΚ πήρε την απόφαση να επιβάλλει πρόστιμο 70 χιλιάδων ευρώ στον παίκτη και θα τον καλέσει εκ νέου σε απολογία, για τα όσα δήλωσε μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ. Η διοίκηση της ΑΕΚ θα τραβήξει το θέμα στα άκρα και σκοπεύει να φτάσει και στα αθλητικά δικαστήρια, προκειμένου να διαφυλάξει τα δικαιώματά της.
Ο Τζιμπούρ έστειλε την Παρασκευή ένα δισέλιδο προχειρογραμμένο υπόμνημα για την απολογία του για το επεισόδιο με τον Χιμένεθ, στο οποίο κάνει λόγο για μείωση προσωπικότητας και ποδοσφαιρικής αξίας και ζητάει 1,42 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, στο υπόμνημα τονίζει πως το επεισόδιο πήρε άλλες διαστάσεις από τις πραγματικές και πως ήταν ένα λάθος. Η διοίκηση της ΑΕΚ θα εξετάσει το συγκεκριμένο έγγραφο και στην συνέχεια ο Σταύρος Αδαμίδης θα ανακοινώσει την ποινή που θα επιβληθεί στον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...