Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ρωτούσε για Βιεϊρίνια, θαύμασε Γκαρσία

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Λεονίντ Σλούτσκι τράβηξε πάνω του τα βλέμματα χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού είδε το ματς με δύο συνεργάτες του.


Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόσο πριν, όσο και μετά το παιχνίδι μίλησε στα ΣΠΟΡ, τονίζοντας ότι οι πιθανότητες πρόκρισης στην φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ είναι μοιρασμένες. Πιο συγκεκριμένα, μετά το παιχνίδι ανέφερε: «Σαφώς αυτό το παιχνίδι που έγινε θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που θα παίξουμε εμείς με τον ΠΑΟΚ. Είδα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Επιθετικά δεν έκανε πάρα πολλά πράγματα, αλλά ίσως να μην τον βοήθησε και η εξέλιξη του παιχνιδιού. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ξεχώρισα. Είναι ο Γκαρσία που είναι πολύ έμπειρος παίκτης, είναι και ο Βιεϊρίνια. Γενικά μου άρεσε πολύ η αμυντική λειτουργία και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα».
Ασφαλώς, ζητήσαμε από τον Λεονίντ Σλούτσκι, μία εκτίμηση για την πρόκριση και αν κάποια ομάδα έχει προβάδισμα πρόκρισης. Μας είπε ότι «οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, γιατί για μας είναι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ρυθμό στα πόδια του με συνεχόμενα παιχνίδια». 
Νωρίτερα, σε ερώτηση για το πώς είναι αυτή την περίοδο η ομάδα του τόνισε: «Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Από αύριο θα βρεθούμε στην Τουρκία και στις 12 του μήνα θα έρθουμε στην Ελλάδα για να προετοιμαστούμε σε αθλητικό κέντρο της ομοσπονδίας, μία ώρα από την Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να φθάσουμε σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας».


«ΕΞΥΠΝΟΣ
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ»


Τα ΣΠΟΡ εξασφάλισαν και διαλόγους του Σλούτσκι με τους συνεργάτες του, κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μιλούσε με κολακευτικά λόγια για τον Πάμπλο Γκαρσία, λέγοντας ότι είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος παίκτης. Ειδικά σε μία φάση που κέρδισε το πλάγιο χτυπώντας την μπάλα επίτηδες σε αντίπαλο για να φύγει η μπάλα έξω, κούνησε καταφατικά το κεφάλι του. Ο 40χρονος προπονητής έλεγε γενικά ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι το χθεσινό. Επικράτησε το στοιχείο της δύναμης. Και παρότι ο Άρης έδειχνε να θέλει πιο πολύ τη νίκη, μέσα στο παιχνίδι φοβόταν τον ΠΑΟΚ.

«ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Πριν το παιχνίδι και χωρίς να έχει ακόμα άποψη για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ, αφού τον έχει παρακολουθήσει μόνο σε dvd, ο Λεονίντ Σλούτσκι δεν μπορούσε να πει και πολλά πράγματα. Πιο συγκεκριμένα επισήμανε: «Έχω ήδη αρκετά στοιχεία για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω καλά ότι πρόκειται για μία δυνατή και έμπειρη ομάδα. Έχει ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα ξεχωρίζουν οι Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια. Όλα τα άλλα θα φανούν στο γήπεδο…».

ΡΩΤΟΥΣΕ
ΓΙΑ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ


Ο Λεονίντ Σλούτσκι έδειξε πάρα πολύ ενημερωμένος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Γνώριζε δηλαδή πώς ξεκίνησε την καριέρα του και πώς ήρθε στον ΠΑΟΚ και ρωτούσε να μάθει σε ποια πλευρά αγωνίζεται συνήθως, για να ξέρει για το μεταξύ τους παιχνίδι, ποιον παίκτη θα βάλει να τον αντιμετωπίσει. Γνώριζε επίσης για την απουσία του Βιτόλο. Σε συνολικό επίπεδο εξήρε την ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Ήξερε επίσης ότι έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, αλλά έλεγε ότι αυτό δεν φάνηκε συνολικά στην ομάδα στην διάρκεια του ματς, παρά μόνο σε δύο τρεις παίκτες.

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ο Σλούτσκι έχει ακούσει πολλά, αλλά θέλει να την ζήσει αυτοπροσώπως και να σχηματίσει άποψη, όπως έλεγε. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα έρθουν την Κυριακή να δούνε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα πάνε και στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πάντως, οι συνεργάτες του κρατούσαν συνεχώς σημειώσεις, λες και δουλεύουν σε εφημερίδα τρώγοντας σπόρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...