Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Νέο όχι για Γεωργιάδη

Μύλος στον Πανσερραϊκό με τον Γιώργο Γεωργιάδη και ο Πέτρος Θεοδωρίδης αρνήθηκε και την τελευταία πρόταση της ΑΕΚ για την παραχώρησή του. Που ήταν 500.000 ευρώ συν τρεις παίκτες δανεικοί, αλλά και τα έσοδα ενός φιλικού αγώνα το καλοκαίρι, υπέρ των Σερραίων. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού με τη νέα του άρνηση δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να δώσει τον παίκτη στην ΑΕΚ, έστω και αν του μείνει... αμανάτι.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, το κλίμα ψυχράνθηκε επικίνδυνα ανάμεσα στις δύο πλευρές, Ο Θεοδωρίδης χαρακτήρισε τον παίκτη «παρτάκια», που κοιτάζει μόνο τον εαυτό του και να πάρει μεταγραφή, κοστολογώντας τον και πάλι στο 1,2 εκατ. ευρώ. Ο Γεωργιάδης απάντησε και ζήτησε να τον αφήσει να πάει στην ΑΕΚ, ενώ στο κόλπο μπήκαν και οι εκπρόσωποι του παίκτη, Παύλος Τοπίδης και Κώστας Στάμτσιος, που προσπάθησαν να πείσουν τον Θεοδωρίδη να δώσει το ΟΚ για τη μετακίνηση στην Ενωση.


Ομως ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού φαίνεται πως είτε έχει τάξει αλλού τον παίκτη είτε ευελπιστεί να πάρει περισσότερα από τα λεφτά που προσφέρει η ΑΕΚ στην ομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...