Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Δυσαρεστημένος και χαρούμενος ο Καστίγιο

Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά χαρούμενος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εμφανίστηκε ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο ισόπαλο (0-0) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί ήταν ένα ντέρμπι. Εμείς θέλαμε πολύ τη νίκη, αυτό δεν έγινε και όλη η ομάδα είναι στενοχωρημένη με το αποτέλεσμα. Ένιωσα πάρα πολύ ωραία. Τέτοια ατμόσφαιρα μου είχε λείψει τα τελευταία χρόνια που έλειπα. Ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό που έζησα», ανέφερε αρχικά ο Νέρι.




Ο Μεξικανός επιθετικός στάθηκε στο ότι ο Άρης δεν έβαλε το γκολ, για να πάρει τη νίκη: «Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά αν δε βάλεις το γκολ, κινδυνεύεις ακόμη και να χάσεις. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι και τώρα κοιτάμε μπροστά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι και όταν το σκορ βρίσκεται στο 0-0. Είχα καιρό να παίξω, προσπάθησα να τα δώσω όλα και να κάνω την ομάδα μου να κερδίσει. Κάνω και διπλές προπονήσεις για να έρθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο 100% των δυνατοτήτων μου και να μπορώ να βοηθώ την ομάδα».



Σχετικά με την προσαρμογή του στον Άρη, ο 27χρονος άσος είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και όλα τα παιδιά μού φέρθηκαν καλά. Αυτό που μένει είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, για να μπούμε στα playoffs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...