Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Προς παραπομπή έξι διαιτητές

Τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι διαιτητές στους αγώνες της 19ης αγωνιστικής της Super League υποχρεώνει την ΚΕΔ να τους παραπέμψει βάση της βαθμολογίας των παρατηρητών τους.

Έξι στον αριθμό από τους εννέα διαιτητές της αγωνιστικής έχουν πάρει χαμηλή βαθμολογία και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραπομπή τους. Πρόκειται για τον Μιχάλη Κουκουλάκη για το Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, τον Τάσο Κάκο για το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, το Μιχάλη Τσινιάρη για το Εργοτέλης- Αρης, τον Ηλία Σπάθα, για δύο φάσεις στον αγώνα Καβάλα - Ηρακλής, τον Απόστολο Αμπάρκιολη για το πέναλτι που δεν έσωσε υπέρ της Κέρκυρας στον αγώνα με την Λάρισα, ενώ και ο Σταύρος Τριτσώνης για τον αγωνα Πανσερραϊκός- Ατρόμητος έχει πάρει χαμηλή βαθμολογία.
Οι μόνοι που σίγουρα θα τη «γλιτώσουν» είναι ο Σταύρος Μάνταλος για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Μιχάλης Βοσκάκης για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.
Εάν τελικά τιμωρηθούν όλοι οι διαιτητές, θα υπάρχει πρόβλημα με τα επερχόμενα ντέρμπι καθώς οι τέσσερις από αυτούς (Κουκουλάκης, Κάκος Σπάθας και Τριτσώνης) είναι διεθνής και υποψήφιοι να σφυρίξουν τα μεγάλα παιχνιδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...