Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Προβλήματα στην επίθεση

Αποχώρησαν από την προπόνηση του ΠΑΟΚ οι Μουσλίμοβιτς και Αθανασιάδης.
 Οι δυο επιθετικοί του «Δικέφαλου» του Βορρά είχαν ενοχλήσεις και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα προπόνησης της Τρίτης. Ο πρώτος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ τονίζει πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Άρη.
Ο παίκτης θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη, ενώ ο Αθανασιάδης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο. Και ο Έλληνας επιθετικός θα προσπαθήσει να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από εκεί και πέρα, στη διάθεση της τεχνική ηγεσία τέθηκε ο Γκαρσία, ο ποιος ξεπέρασε την ιγμορίτιδα, η οποία τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε και ο Ντιέγκο Αρίας, ενώ οι Ελ Ζαρ και Γεωργίου έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Το πρόγραμμα προέβλεπε ασκήσεις φυσικής και τεχνική κατάστασης. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...