Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Φεύγει για Τουρκία ο Κόμματος

Το Μαρούσι χαρακτηρίζεται από όλους ως το θαύμα της Α1, αλλά από δω και μπρος θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Νέστορας Κόμματος, παίκτης κλειδί στην ως τώρα πορεία της ομάδας φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς τουρκικά δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Μερσίν.


ρόκειται για την ίδια ομάδα με την οποία συμφώνησε πριν λίγο καιρό ο Άντονι Γκράντι. Σημειωτέον ότι στο τουρκικό πρωτάθλημα δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, καθώς παλεύει για τη σωτηρία της. Από την άλλη βέβαια, σίγουρα θα πληρώνει πολύ καλύτερα από τις… μπαταχτσίδικες ελληνικές ΚΑΕ και τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Ο Κόμματος έτσι κι αλλιώς έχει πλούσια εμπειρία από το εξωτερικό και στα 33 του δεν έχει αντίρρηση να κάνει ακόμα ένα ταξίδι, βλέποντας ότι συνεχίζει να έχει ζήτηση. Και πως αλλιώς, αφού στην Ελλάδα έκανε θαυμάσιες εμφανίσεις με 12,9 πόντους και 4,2 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ είναι βασικός συντελεστής στη απίστευτη σωτηρία του Αμαρουσίου από τον πρώτο γύρο. Εν ολίγοις, αν ο παίκτης θέλει να φύγει για να πληρώνεται καλύτερα ή για να πληρώνεται σκέτο, η ομάδα δεν μπορεί να του προσάψει και τίποτα γιατί το σκοπό για τον οποίο αποκτήθηκε τον πέτυχε και με το παραπάνω.


Πώς θα αναπληρώσει το Μαρούσι αυτή την απώλεια είναι άλλο ζήτημα. Αυτό που χτυπάει περισσότερο είναι ότι δύο από τους καλύτερους παίκτες της Α1 έφυγαν για την Τουρκία, προφανώς για οικονομικούς λόγους. Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, πως δεν θα ξεκινήσει μια μαζική φυγή ταλέντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...