Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Φουντώνει η μάχη στην ουρά

Παρακολουθώντας τα παιχνίδια της Α1 για αυτήν την αγωνιστική κατάλαβα ένα πράγμα πως η μάχη στην ουρά φουντώνει.Ας ξεκηνίσω απο χθές εκεί όπου είδα μια αναγεννημένη ΑΕΚ που παραλίγο να κάνει την ζημιά στον Ολυμπιακό καθώς το παιχνίδι ηταν ντέρμπυ μέχρι το 39'.Δεν ξέρω τι άλλαξε ο Άγγελος Κορωνιός και η ομάδα άλλαξε προς το καλύτερο ομως εγώ προσωπικά είδα μια άλλη ΑΕΚ στο παρκέ.

Χθές επίσης ο Ηλυσιακός ηττήθηκε οπως αναμενόνταν απο τον Παναθηναϊκός με 88-71.Μην σας ξεγελάει το τελικό σκόρ ο Ηλυσιακός ηταν αρκετά καλός και μάλισα προηγήθηκε και με διψήφια διαφορά.
Σήμερα ο Πανελλήνιος ηττήθηκε στο Αλεξάνδρειο απο τον Άρη.Παρακολουθώντας τον αγώνα πιστεύω πως ο Πανελλήνιος μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο μιας και ο Άρης δεν έπιασε κορυφαία απόδοση.Προσωπικά θεωρώ δύσκολο τον υποβιβασμό του Πανελληνίου καθώς οι Σμίθ και Φράνσις έχουν βελτιώσει αισθητά την ομάδα.

Στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ ξαφνιάστηκα απο τον Ηρακλή ο οποίος απο το 1' μέχρι το τέλος του αγώνα δεν κατάλαβε την κρισιμότιτα του παιχνίδιου.Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα περίπατο καθώς κέρδισε με 86-67 και ουσιαστηκά έκανε πλάκα στον Ηρακλή.Πιστεύω πως ο Ηρακλής αμα συνεχίσει έτσι ειναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...