Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Τελειώνει του Ετό

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Ετό στον ΠΑΟΚ.
 Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονος αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. όπως τόνισε και ο μάνατζερ του παίκτη, Μπόζο Σλίσκοβιτς, υπάρχει συμφωνία για δυόμιση χρόνια μεταξύ του πελάτη του και της ελληνικής ομάδας.
Ο Βραζιλιάνος παίκτης είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League με τη φανέλα της κροατικής ομάδας. Ο 29χρονος παίκτης θα περάσει την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο παίκτης αγωνίζονταν πέντε χρόνια στην κροατική ομάδα, η οποία τον άφησε ελεύθερο. Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει χρήματα στην κροατική ομάδα.
Ο παίκτης δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης για την κροατική ομάδα και ήδη ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Ο παίκτης θα τεθεί από Δευτέρα στη διάθεση του Μάκη Χάβου και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για τον επαναληπτικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...