Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Και πάλι Γιοβάνοβιτς



Την περίπτωση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς εξετάζει και πάλι ο Ολυμπιακός. Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Κένι Νταλγκλίς για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Λίβερπουλ και ήδη του έχει ζητηθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο παίκτης δεν αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από το «Άνφιλντ», όμως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη, στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχει φτάσει φαξ με το οποίο προτείνεται ο παίκτης, του οποίου οι οικονομικές απολαβές φτάνουν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο παίκτης αρέσει στους «ερυθρολεύκους», όμως αυτό που είναι αποτρεπτικό για την κίνηση απόκτησής του, είναι η παρουσία του Άλμπερτ Ριέρα στην συγκεκριμένη θέση. Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών της ελληνικής αγοράς, με τον Φορτούνη να παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κλείσει από τώρα ορισμένες περιπτώσεις παικτών για το καλοκαίρι, προκειμένου να επενδύσει σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως είναι άλλωστε και η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στα αγωνιστικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης. Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεσή του και τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος φαίνεται να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα κρίνει τις επόμενες ημέρες το αν θα συμπεριλάβει τον Ραφίκ Τζιμπούρ στην αποστολή για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...