Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κίνδυνος υποβιβασμού και πρόστιμο 300.000 ευρώ για τον Λεβαδειακό


Ο Λεβαδειακός κινδυνεύει με υποβιβασμό, μετά από καταγγελία ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου
Εστω και αργά, μετά από περίπου 4 μήνες, η υπόθεση δωροδοκίας στο ματς με τα Τρίκαλα δείχνει να ξαναβγαίνει στην επιφάνεια. Μάλιστα η κατηγορία που απαγγέλθηκε εις βάρος του Γ. Κομπότη είναι για… «ηθική αυτουργία», κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος κινδυνεύει με απαγόρευση εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ η ομάδα με υποβιβασμό και πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ!
Η δίωξη απευθύνεται στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Football League και ασκήθηκε για την υπόθεση της καταγγελίας δωροδοκίας που έκανε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής, την παραμονή του αγώνα με τον Λεβαδειακό τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Να θυμίσουμε ότι για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία από την ασφάλεια Τρικάλων ενώ η Δικαιοσύνη βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ ζητεί να κληθούν ως μάρτυρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Πλεξίδας, ο καταγγέλλων τερματοφύλακας και ο προπονητής της ομάδας.

ΠΗΓΗ:(http://www.stoplekto.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...