Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΜακΝτόναλντ ο αντικαταστάτης του Μπλάνκο σε περίπτωση που φύγει ο δεύτερος

Στο πρόσωπο του Σέριλ ΜακΝτόναλντ είχε βρει τον αντικαταστάτη του Ισμαέλ Μπλάνκο η «Ένωση», σε περίπτωση που ο Αργεντινός επιθετικός κατέληγε τελικά στην Εσκισεχίρσπορ. Έτσι σύμφωνα και με πληροφορίες της εφημερίδας «Sportday», η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με την βελγική Γκέρμιναλ σε εξάμηνο δανεισμό του παίκτη.

«Είχαμε συμφωνήσει σε εξάμηνο δανεισμό και με οψιόν αγοράς με την ΑΕΚ και αυτό σε περίπτωση που ο Μπλάνκο θα έφευγε. Επειδή, όμως, παρέμεινε δεν προχώρησε. Φυσικά, δεν ισχύει τίποτα για το καλοκαίρι», τονίζει ο τεχνικός διευθυντής της Γκέρμιναλ, Γκίντερ Χόφμανς.

Η αγορά του στράικερ της «Ένωσης» από την τουρκική ομάδα δεν ολοκληρώθηκε τελικά, με αποτέλεσμα ο ατζέντης του Ολλανδού φορ, Πέτερ Ρέσελ να τονίζει: «Υπήρχαν προχωρημένες επαφές. Ήμασταν ενήμεροι για το ενδιαφέρον τη ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε».
Ο ΜακΝτόναλντ είναι 26 ετών και τα δύο τελευταία χρόνια έχει 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου με την Γκέρμιναλ, με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές (καμία φέτος σε 11 εμφανίσεις). Το τελευταίο τέρμα του σημειώθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...