Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Με κόσμο απέναντι στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ για το κύπελλο

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για το κατηγορητήριο που τη βαραίνει μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ ΑΕΚ όπου και απολογήθηκε. Η απόφαση βγήκε άμεσα και οι Κιτρινόμαυροι τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.Αυτό σημαίνει ότι θα εκτίσουν την ποινή στον αγώνα με τον Πανιώνιο και στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν με τους οπαδούς τους στις εξέδρες.


Στην ΑΕΚ θα καταθέσουν έφεση για να αποφευχθεί ο κίνδυνος έφεσης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Τι έγινε στην εκδίκαση

Η «κιτρινόμαυρη» πλευρά, με τον Χάρη Γρηγορίου, στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει λευκό ποινικό μητρώο για κατηγορίες «ευρείας κλίμακας επεισοδίων», ενώ στηρίχθηκε και στο δεδικασμένο που υπάρχει φέτος, αφού «δύο φορές ο Άρης και τέσσερις ο Παναθηναϊκός για ευρείας κλίμακας επεισόδια τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική».

Σε ό, τι αφορά την είσοδο των φιλάθλων, από την ΑΕΚ ισχυρίστηκαν ότι οι οπαδοί ήθελαν να κρεμάσουν ένα πανό στις πινακίδες κάτι που αρνήθηκαν η ιδιωτική ασφάλεια του γηπέδου. Όσο γι’ αυτά που έγιναν στο τέλος του αγώνα ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε συνέβη μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Και αυτό που ζήτησε είναι ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να της επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο αφού η πλευρά της εξήγησε ότι η έκθεση της Αστυνομίας δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έγραψαν ο διαιτητής, ο παρατηρητής και ο 4ος στις δικές του εκθέσεις. Και βάση του κανονισμού η έκθεση της αστυνομίας είναι συμπληρωματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...