Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Βολές Βεκρή κατά Μαρινάκη

Οι περιπτώσεις του... Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Τζιμπρίλ Σισέ ήταν αυτές που κυριάρχησαν στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

Από την μια οι Γόντικας και Βεκρής έδωσαν εκ νέου απαντήσεις στην "υπόθεση Μαρινάκη" ενώ ο παλαίμαχος επιθετικός Αντώνης Αντωνιάδης αναφέρθηκε στην παραμονή του Σισέ.


Βεκρής: "Προσωπικό του σόου"

Ο ΠΑΟ διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με έργα. Αντίθετα ο κ. Μαρινάκης το δυσφημίζει με έργα. Μάλιστα από ότι μαθαίνω υπάρχουν διαρροές στον Τύπο με αυτά που ειπώθηκαν στο Δ.Σ.

Εμείς επιλέξαμε χαμηλούς τόνους αλλά από ό,τι φαίνεται ο ίδιος θέλει κάθε τοποθέτηση του σε θεσμικά όργανα να καταλήγει σε προσωπικό του σόου" είπε χαρακτηριστικά ο Τζόνι Βεκρής.





Γόντικας: "Στο ΟΑΚΑ όλα κύλησαν άψογα"

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, που εδωσε το παρών στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας πως θα έπρεπε να θυμηθεί την φιλοξενία του Παναθηναϊκού στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ του συλλόγου των παλαιμάχων για την εξαιρετική εκδήλωση.  Γι' αυτό είμαστε εδώ. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κ. Μαρινάκη, απάντησε ο κ. Βεκρής και με κάλυψε πλήρως.

Επειδή έκανε προσωπική αναφορά δεν έχω να πω κάτι άλλο πέρα από το να του θυμίσω ότι όταν είχα ευθύνη για να φιλοξενήσουμε το Δ.Σ του Ολυμπιακού ή όσους ήρθαν στο ΟΑΚΑ όλα κύλησαν άψογα. Κάτι άλλο δεν έχω να πω."

'Ηταν όλοι εκεί.... όπως και οι Σισέ, Τζόρβας και Βύντρα

Οι Τζιμπρίλ Σισέ, Αλέξανδρος Τζόρβας και Λουκάς Βύντρα έδωσαν ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωση των παλαιμάχων που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Από τους διοικούντες της ΠΑΕ το παρών έδωσαν ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας, ο β' αντιπρόεδρος, Τζόνι Βεκρής, το μέλος του Δ.Σ., Λεωνίδας Πολέμης, και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρης Μήτσου.







Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, ο πρόεδρος του πράσινου ΤΑΑ, Στράτος Σωπήλης και ο πρώην ισχυρός άνδρας του τμήματος βόλεϊ, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.

Προσκεκλημένοι ήταν επίσης οι "πράσινοι" για τα αισθήματά τους, Λιάνα Κανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης και Κωστής Χατζηδάκης, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο.

Από την πλευρά των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι: Ανδρέας Απέργης, Βαγγέλης Πανάκης, Νίκος Τζουνάκος, Κριστόφ Βαζέχα, Τότης Φυλακούρης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Βαγγέλης Σάμιος, Δήμος Κάβουρας, Γιώργος Γονιός, Τάκης Λουκανίδης, Γιάννης Καλιτζάκης και Κώστας Φρατζέσκος.





Τιμήθηκαν "Τζίγγερ" και Σισέ





Μετά τις σύντομες ομιλίες των μελών του Δ.Σ. ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις στους: Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος απουσίαζε και το βραβείο του παρέλαβε ο Δημήτρης Γόντικας, Τζιμπρίλ Σισέ με την απονομή να κάνει η Λιάνα Κανέλλη, Αλέξανδρο Τζόρβα, Λουκά Βύντρα, Γιάννη Σαμαρά, Βαγγέλη Σάμιο, Τότη Φυλακούρη, Κωστή Χατζηδάκη, Γιώργο Μπόγρη (δεν πρόλαβε τη βράβευση λόγω της προπόνησης και έφτασε δέκα λεπτά αργότερα),  Γαρμπή Αβακιάν, τους δημοσιογράφους Γιώργο Τριανταφυλλίδη και Χρήστο Κοντό, καθώς και τον πρώην πολίστα του Τριφυλλιού, Κώστα Δήμου, ο οποίος δέχθηκε και το μεγαλύτερο χειροκρότημα.





Τζόρβας: "Στόχος η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον στόχο των "πράσινων" πλέον που είναι η εξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ:

"Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν μία πολύ ωραία γιορτή. Υπερήφανοι δεν μπορούμε να είμαστε αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα είναι να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ".





Δηλώσεις έκαναν και αρκετοί παλαίμαχοι με τον Αντώνη Αντωνιάδη να "κλέβει" την παράσταση λέγοντας: "Νομίζω ότι ο Σισέ δεν θα φύγει. Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, είναι ηγέτης και το έχει αποδείξει. Έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος και δεν πρέπει να χαθεί και άλλος. Πρέπει εδώ και τώρα να αρχίσει ο προγραμματισμός".



Από την πλευρά του ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για την εκδήλωση και τόνισε: "Η σημερινή μέρα είναι πολύ όμορφη. Περιμένουμε μία φορά το χρόνο να βρεθούμε όλοι μαζί, αν και κάνουμε και κάποιες άλλες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά".



Ο Τάκης Λουκανίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία παλαιμάχων του Ολυμπιακού, λέγοντας με χαρακτηριστικό νόημα για όσα συμβαίνουν τελευταία ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα: "Χαίρομαι που βλέπω και παλιούς παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού. Και εμείς πηγαίνουμε όταν μας καλούνε γιατί είμαστε όλοι καλοί φίλοι".

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, υποστήριξε για την εκδήλωση: "Με αυτούς μεγάλωσα. Είναι άνθρωποι που μας συγκίνησαν και μας έκαναν περήφανους που είμαστε φίλοι του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...