Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώσεις σόκ απο τον Πολέμη

Ο Αδαμάντιος Πολέμης τόνισε στις δηλώσεις του ότι περιμένει με μεγάλη αγωνία το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ότι το σημαντικό είναι να παίζει ο Παναθηναϊκός όπως στα τελευταία παιχνίδια. Τί είπε για Βγενόπουλο, Πατέρα, Βύντρα αλλά και... Άρη.

"Πήρα μία μικρή στενοχώρια χθες, όχι επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά επειδή έχασε ο Άρης, επειδή μου αρέσει ως ομάδα. Είμαι και λίγο Άρης.

Πάμε όλο και καλύτερα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, θα έχουμε ΔΣ σύντομα για να συζητήσουμε για τα σημαντικά θέματα για το μέλλον, μεταξύ των οποίων είναι και το οικονομικό", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο εκ των μετόχων του Παναθηναϊκού.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αδαμάντιου Πολέμη:

Για το αν υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ των μετοχών:

Αυτό που θα προτείνω σε όλους είναι να συμβάλλουν ο καθένας με το ποσοστό συμμετοχής τους, βάσει των μετοχών τους. Αυτό πρέπει να γίνει σύντομα, σε έναν μήνα δηλαδή, για να κάνουμε τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Αυτό πρέπει να γίνει με μεθοδικότητα γιατί δεν έχουμε περιθώρια λάθους στις μεταγραφές και δεν έχουμε πολυτέλεια να σπαταλήσουμε χρήματα. Ο στόχος μας είναι να έχουμε μία ομάδα σαν και αυτή που έχουμε τώρα και ακόμα καλύτερη. Είναι πολύ σημαντικό το οικονομικό, γιατί δημιουργεί προβλήματα όταν υπάρχουν.

Για το αν θα είναι αυτός επικεφαλής:

Θα είμαι μαζί με την ομάδα. Κατά τύχη από την ημέρα που αναλάβαμε ως διοικούσα επιτροπή η ομάδα φέρνει καλά αποτελέσματα και παίζει καλά ο Παναθηναϊκός.

Αυτοί επηρεάζουν τα καλώς κείμενα. Το βασικό για να έχω οποιαδήποτε ανάμειξη είναι να ξέρω τί λεφτά υπάρχουν στο ταμείο.

Τα προηγούμενα χρόνια ο κύριος Πατέρας ήταν εξαιρετικός, μας έφερε ένα νταμπλ, μας ξανανέβασε μετά από τόσα χρόνια αλλά είχε πολλά λεφτά. Τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα για αυτό πρέπει να κάνουμε πολύ σωστές κινήσεις.

Για το αν είδε τον κύριο Βγενόπουλο που ήρθε στο γήπεδο μετά από καιρό, και αν μίλησαν:

Μιλάω με όλους τους μετόχους και θα δούμε τί θα γίνει όταν πραγματοποιηθεί το ΔΣ.

Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης":

Το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Το βασικό είναι να παίζει ο Παναθηναϊκός όπως στα τελευταία παιχνίδια, δεν θέλουμε τίποτα άλλο. Οι άλλοι έχουν τις υποχρεώσεις τους και εμείς τις δικές μας. Μπορούμε να είμαστε εμείς εντάξει στις δικές μας υποχρεώσεις;

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα εάν νικήσει τον Ολυμπιακό και μειώσει τη διαφορά:

Αυτό το ξέρουμε όλοι. Τί ξέρετε εσείς κάτι παραπάνω από μένα. Και πρώτοι να μην το κόψουμε το νήμα, το σημαντικό είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το αν θα πάει το Σάββατο στο "Καραϊσκάκης".

Αυτό το συζητάμε, δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Σίγουρα θα πάει ο κύριος Γόντικας.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Βύντρα.

Έχουμε συζητήσει και έχουμε αποφασίσει για το ποιες θα είναι οι προτάσεις μας. Εγώ προσωπικά θέλω να τελειώσουμε πρώτα με το οικονομικό θέμα της διοίκησης, προτιμώ να κάνω τα πράγματα με μεθοδικότητα, να ξέρω ακριβώς τί μου γίνεται. Το οικονομικό δεν είναι μόνο θέμα για τον Βύντρα, είναι για όλους τους παίκτες που έχουμε και για αυτούς που θέλουμε να αποκτήσουμε.

Για το χρηματικό ποσό που πρέπει να μπει, δηλαδή 10.000.000 ευρώ;

Και παραπάνω. Δεν γίνεται μία ομάδα που έχει έξοδα 50.000.000 ευρώ να βάζει 10. Τα 10 θα ξοδευτούν αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...