Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μώραλης: "Ασφαλές το ντέρμπι"

Ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι κατά 99% δεν πρόκειται να γίνουν επεισόδια στο ντέρμπι, καθώς έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα! Παράλληλα τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να προστατέψει τον Ολυμπιακό!

«Θεωρώ τον Ολυμπιακό λόγω εγκατάστασης και λόγω μέτρων ένα σκαλί παραπάνω. Με τα μέτρα που έχουν παρθεί υπάρχει προστασία από γενικευμένα επεισόδια κατά 99%. Αν μιλάμε για ένα κέρμα, αυτό δεν εμπίπτει καν στο 1%. Εκεί η προστασία είναι 0%. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο σωματικός έλεγχος είναι ενδελεχής από σεκιούριτι και αστυνομία, αλλά το να πετάξει κανείς ένα κέρμα ή έναν αναπτήρα είναι πολύ εύκολο. Αλλά αν μιλάμε για συγκρούσεις, αυτές δεν μπορούν να γίνουν» τόνισε αρχικά ο Μώραλης και πρόσθεσε:

«Πρέπει οι οπαδοί του Ολυμπιακού να προστατέψουν και τους εαυτούς τους και την ομάδα. Δεν έχουμε ανάγκη να δημιουργήσουμε επεισόδια. Είμαστε 7 βαθμούς μπροστά, έχουμε καλύτερη ομάδα. Οποιος απειλήσει με διακοπή, θέλει να κάνει ζημιά».

Σε ερώτηση για το αν ο Μαρινάκης θα επισκεφτεί με φάκελο που θα περιέχει πριμ τους παίκτες στο Ρέντη τόνισε πως δεν το γνωρίζει, αλλά σε τέτοια παιχνίδια κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει τον μεγάλο του αντίπαλο είτε υπάρχει φάκελος είτε όχι.

Τέλος χαρακτήρισε ιδανική επιλογή τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...