Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ματσάρα στο Μιλάνο

Ματσάρα με οκτώ γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πώ πω τι ματσάρα έγινε ρε παιδιά σήμερα στο Μιλάνο με 8 γκόλ.Στο Ίντερ-Ρόμα αναφέρομαι όποιος είχε την ευκαιρία και είδε το παιχνίδι πραγματικά χόρτασε γκόλ και θέαμα.

Στο βαθμολογικό κομμάτι ομως η Ίντερ πήρε ακόμα μια νίκη τελικά ίσως ο Μπενίτεθ να έφταιγε για την φετινή πτώση της ομάδας μιας και απο τότε που ανέλαβε ο Λεονάρντο δεν χάνει.


Ο αγώνας
Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, οι γηπεδούχοι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Η απάντηση των Τζιαλορόσι ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με προβολή του Φάμπιο Σιμπλίσιο. Στο σημείο αυτό όμως, πήρε το… όπλο του ο Σάμουελ Ετό, ο οποίος με ωραία κίνηση έκανε το 2-1 στο 35’.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Λεονάρντο είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να πετύχουν και ένα τρίτο γκολ, με τις προσπάθειες τους να καρποφορούν στο 63’. Ο Μπουρντίσο ανέτρεψε τον Ετό, ο διαιτητής απέβαλε τον Αργεντινό αμυντικό και ο Καμερουνέζος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-1. Η Ίντερ συνέχισε να πιέζει και οκτώ λεπτά αργότερα με τον Τιάγκο Μότα έκαναν το 4-1.

Οι Ρωμαίοι όμως δεν τα παράτησαν. Έδειξαν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, μειώνοντας αρχικά σε 4-2 με τον Μίρκο Βούσινιτς, ενώ έβαλαν «φωτιά» στο ματς με τον Λορία, που στο 81΄ μείωσε την διαφορά στο ένα γκολ. Ωστόσο, αυτή που είπε την τελευταία λέξη στο ματς ήταν η Ίντερ, καθώς ο Εστέμπαν Καμπιάσο στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...