Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

«Ο Ρονάλντο και τα μοντέλα»

«Ο Ρονάλντο είχε αδυναµία στο ωραίο φύλο. Έφερνε πολλές φωτογραφίες µε βραζιλιάνες µοντέλα και εγώ δεν έµενα µε σταυρωµένα τα χέρια. Προµηθεύτηκα φωτογραφίες από δικά µας µοντέλα. Κοιτούσαµε τις ωραίες γυναίκες», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του σε πολιτική εφημερίδα ο Γρηγόρης Γεωργάτος, μιλώντας για την εμπειρία του στην Ίντερ.

 
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:
«Πήγα σαν νεοσύλλεκτος στην Ιντερ, αφού είχε ξεκινήσει η προετοιµασία το καλοκαίρι.Οι υπεύθυνοι της διοίκησης µου είπαν “πήγαινε να µείνεις στο δωµάτιο του Ρονάλντο”. Και τι δεν πέρασε τότε από το µυαλό µου. Λίγο πριν χτυπήσω την πόρτα, είπα µέσα µου “σιγά µη µε δεχτεί ο Ρονάλντο. Θα θέλει να µείνει µόνος του για να έχει την άνεσή του”. Χτύπησα και του είπα ότι είµαι η νέα µεταγραφή και ότι οι υπεύθυνοι της οµάδας µου είπαν να µείνω µαζί του. Αµέσως σηκώθηκε, µε χαιρέτησε και µου έδειξε το διπλανό κρεβάτι. Από τότε και για δύο χρόνια µέναµε µαζί στα ξενοδοχεία».

Πώς περνούσε η ώρα, παραµονή του αγώνα, στο δωµάτιο;

«Ο Ρονάλντο είχε αδυναµία στο ωραίο φύλο. Εφερνε πολλές φωτογραφίες µε βραζιλιάνες µοντέλα και εγώ δεν έµενα µε σταυρωµένατα χέρια. Προµηθεύτηκα φωτογραφίες από δικά µας µοντέλα. Κοιτούσαµε τις ωραίες γυναίκες».

Μόνο φωτογραφίες;

Εντάξει... Ο Ρονάλντο δεν είχε βρει αντίσταση από καµιά γυναίκα. Οποια ήθελε την έκανε ερωµένη του. Πάντως, µη φανταστείτε ότι η ώρα στο δωµάτιο περνούσε µόνο µε ωραία µοντέλα. Και οι δύο είχαµε αδυναµία στα αυτοκίνητα. Βλέπαµε περιοδικά, παρακολουθούσαµε τηλεόραση.

Πώς µπορείς να περιγράψεις τον άνθρωπο Ρονάλντο;


Ευαίσθητος, χωρίς ίχνος βεντετισµού. Ταπεινός και πονόψυχος. Για µένα ήταν ο κορυφαίος σέντερ φορ όλων των εποχών. Απίστευτο ταλέντο. Το δυνατό σηµείο στο παιχνίδι του ήταν η εκπληκτική ντρίµπλα και η επιτάχυνση που έβγαζε νοκ άουτ τους αντιπάλους. Είχε σοβαρούς τραυµατισµούς και στα δύο γόνατα. Και δεν ήταν µόνο οι τραυµατισµοί. Αποθεραπεία, ασκήσεις, πρόγραµµα προετοιµασίας. Κούραση και µεγάλη αγωνία.

Θυµάσαι έναν σοβαρό τραυµατισµό του;


Είχε γλιστρήσει στο Σαν Σίρο, στο µατς µε την Περούτζια, και τραυµατίστηκε στο γόνατο. Εµεινε εκτός για τρεις µήνες και η διοίκηση της Ιντερ αντικατέστησε τον χλοοτάπητα στο γήπεδο.Οταν επανήλθε νωρίτερα σε παιχνίδι, ήταν µε τη Λάτσιο για το Κύπελλο. Μπήκε αλλαγή στο 80’. Πίστευε ότι ήταν τελείως καλά. Του έφυγε η επιγονατίδα. Το ιατρικό επιτελείο ήθελε να τον επαναφέρει πιο γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους. Εµεινε άλλους οκτώ µήνες έξω. Μας κόστισε πάρα πολύ. Χάσαµε τον τίτλο. Η Ιντερ ήταν άλλη οµάδα µε τον Ρονάλντο. Πάντως, εκείνο που θυµάµαι και δεν πρόκειται να ξεχάσω είναι ότι περίπου 3.000 φίλοι της Ιντερ συγκεντρώνονταν καθηµερινά έξω από την πολυκατοικία που έµενε. Μεγάλος πόνος για τον τραυµατισµό του αλλά και µεγάλη λατρεία από τον κόσµο.

Τι φαγητό σας άρεσε και πως περνούσατε τις ελεύθερες ώρες σας;

Και οι δύο ήµασταν µακαρονάδες. Οταν βγαίναµε έξω, τα ζυµαρικά ήταν πάντα στο τραπέζι µας. Πηγαίναµε συνήθως σε ντισκοτέκ και εστιατόρια. Πάντα µε παρέα.

Με συµπαίκτες, φίλους σας;


Οχι, συνήθως µε κοπέλες.

Τι θα του έλεγες τώρα αν τον έβλεπες; Τον συνάντησες τον περασµένο ∆εκέµβριο στο φιλικό κατά της φτώχειας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ηταν µεγάλη χαρά που τον συνάντησα και πάλι. ∆εν είχαµε την ευκαιρία να µιλήσουµε για ώρες. Περισσότερο µίλησαν οι ανεξίτηλες στιγµές που ζήσαµε µαζί δύο χρόνια στην Ιντερ. Τώρα τι θα του έλεγα; Θα τον ευχαριστούσα πολύ που µε αξίωσε ο Θεός να ζήσω κοντά του ως συµπαίκτης στην Ιντερ. Θα τον παρότρυνα να ευχαριστηθεί τη ζωή του µακριά από τα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...