Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Σεβασμός και υποστήριξη

Να υποστηρίξουν θερμά την ομάδα και να σεβαστούν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν οδηγίες για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας και υπογράμμισαν πως η συμπεριφορά όλων θα πρέπει να είναι κόσμια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της PFC CSKA για τη φάση των "32" του UEFA Europa League στο γήπεδο της Τούμπας θέλει ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα στην φετινή ευρωπαϊκή της «μάχη», χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.
Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημαίνει τα εξής:
1. Aπαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
2. H UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.
3. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.
4. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.
5. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.
6. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ . και της UEFA
7. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Από εκεί και πέρα, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Βλάνταν Ίβιτς την Τετάρτη και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...