Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς Κόκε η αποστολή

Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Σέρχιο Κόκε πριν τον αγώνα με την Μάντσεστερ έχει και αγωνιστικές προεκτάσεις. Ο αρχηγός του Άρη βρίσκεται εκτός αποστολής και η τύχη του θα κριθεί από την ερχόμενη Δευτέρα.

 
Εκτός του Ισπανού ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Φατί και Μίσελ οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες. Στον αντίποδα ο Οριόλ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ενώ εξομαλύνθηκε η κατάσταση με τον Κουλουχέρη ο οποίος προπονείται ξανά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεοαποκτηθείς καθώς οι ελλείψεις στα άκρα επιστρατεύουν κάθε δυνατή λύση για τον κρίσιμο αυτό αγώνα.

Η απουσία του Μίσελ μεταθέτει τον Βανγκέλι στο αριστερό άκρο της άμυνας και επιστρέφει ο Νέτο στην αρχική του θέση ως δεξί μπακ και οι Ρονάλντο, Λαζαρίδης θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Ο Πρίττας με τον Πορτίγια θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τον Τόχα λίγο πιο μπροστά. Οι Σακάτα, Καστίγιο και Μεδρινός διεκδικούν τις θέσεις για τα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μπομπαντίγια.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ο Γιάννης Μιχαλήτσος 20 ποδοσφαιριστές στον αποστολή. Συγκεκριμένα: Σηφάκης, Βελλίδης, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Πορτίγια, Παπαζαχαρίας, Τσεζνάουσκις, Καστίγιο, Ντανίλο, Κασναφέρης, Κατίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουλουχέρης (ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας από σήμερα), Κόκε, Χουάνμα, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Αραβίδης, Αγγελούδης και οι τιμωρημένοι Φατί, Μίσελ.

Πηγή:(http://www.sportnet.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...