Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

«Τότε ήμασταν κατώτεροι από τον Ολυμπιακό»…

«Τότε ήμασταν κατώτεροι από τον Ολυμπιακό»…Για τις αναμνήσεις του από τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη» τη σεζόν 2006-07 μίλησε ο τότε προπονητής των πρασίνων, Βίκτορ Μουνιόθ.

Ο Ισπανός ομολόγησε στο leoforos.gr ότι «τότε ήμασταν κατώτεροι από τον Ολυμπιακό» κι ευχήθηκε να νικήσει η παλιά του ομάδα το Σάββατο»
«Θυμάμαι τότε ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή. Τότε ήμασταν κατώτεροι από τον Ολυμπιακό και αυτός ήταν ο λόγος που πήγαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι αμυντικό, έχοντας κοντά τις γραμμές. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε πίσω το μηδέν και να εκμεταλλευτούμε κάποια κόντρα στον ανοιχτό χώρο. Παίξαμε καλή άμυνα και από την ενέργεια του Σαλπιγγίδη και το πλασέ του Παπαδόπουλου πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο», θυμάται αρχικά ο Ισπανός και συνεχίζει:

«Για εμάς τότε που ήμασταν μακριά από την κορυφή ήταν κομβικό παιχνίδι, κυρίως για το γόητρο της ομάδας και φυσικά των οπαδών, που πάντα περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Θυμάμαι πώς υποδέχθηκαν οι οπαδοί αυτό το αποτέλεσμα. Νομίζω ήταν η καλύτερή μου στιγμή στην Ελλάδα».

Όσον αφορά τον φετινό Παναθηναϊκό, τον Φερέιρα και την… ευχή του στην πρώην του ομάδα, ο νυν τεχνικός της ρωσικής Τερέκ Γκρόζνι ξεκαθάρισε: « Είδα κάποια παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όχι όλα τα ματς της ομάδας. Δεν διέκρινα σταθερότητα και από ό,τι γνωρίζω η ομάδα άλλαξε προπονητή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι έμπειρος και γνωστός τεχνικός στην Ευρώπη.

Για τον αγώνα του Σαββάτου θέλω να ευχηθώ στον Παναθηναϊκό να είναι ο μεγάλος νικητής, όπως εμείς το 2007. Είναι το ελληνικό classicο και γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι για εσάς στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...