Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μπορεί να κάνει την αντεπίθεση

Μετά την μεγάλη νίκη στην Τούμπα στον Παναθηναϊκό επικρατεί αρκετά καλό κλίμα καθώς η ομάδα προέρχεται απο μία αρκετά καλή εμφάνιση την προηγούμενη τετάρτη και απο μια μεγάλη νίκη στην Θεσσαλονίκη.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Παναθηναϊκό θα κρίνουν τον αν μπορούν οι ''πράσινοι'' να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το πρωτάθλημα.Κάποιοι παρουσιάζονται αρκετά συγκρατημένοι και κατά την άποψη μου καλά κάνουν άλλοι ωστόσο παρουσιάζονται πολύ αισιόδοξοι και ήδη κάνουν μεγάλες σκέψεις και προβλέψεις.


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πάντως έχει περάσει το πνεύμα του στην ομάδα γιατί πλέον βλέπεις τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον λίγο πιο κινητικό και φυσικά πολύ καλύτερο στα στημένα.Όπως είχα πεί ο Φερέιρα θέλει τον χρόνο του για να φτιάξει την ομάδα και ίσως αμα ηταν λίγο πιο τυχερός να ηταν ήρωας τώρα.

Το ζητούμενο λοιπόν για τον Παναθηναϊκό ειναι να μπορέσει να φτιάξει με αρκετά μειωνεκτήματα πλέον ένα αξιόλογο σύνολο.Η νίκη στην Τούμπα μπορεί νε μέν να ήρθε με αρκετή δόση τύχης ομως έδειξε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίζει και χωρίς τον Σισέ.

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλα εγώ επι Νιόμπλια αλλα και τις πρώτες μέρες του Φερέιρα στον πάγκο έβλεπα μια ομάδα που έψαχνε έναν παίκτη που οπως ειναι γνωστό ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ομως αυτό αργά ή γρήγορα θα σταματούσε οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθει ίσως ο Φερέιρα στους παίκτες του ειναι να μάθουν και χωρίς τον Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...