Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Φιλική νίκη και τετ α τετ Κοντρέρας

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις οι αναπληρωματικοί του "Δικεφάλου" κέρδισαν με 1-0 την ομάδα Νέων η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που διήρκησε 60 λεπτά σημείωσε στην τελευταία φάση του αγώνα ο Σωτήρης Μπαλάφας με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση του Πάμπλο Κοντρέρας για 30 λεπτά σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε τους Γιακουμή, Σακελλαρίου (αριστερά), Πετρίσεβιτς αρχικά και Κοντρέρας στο δεύτερο μέρος δεξιά, Μαλεζά και Σαβίνι (στόπερ), στην άμυνα. Οι δύο κεντρικοί χαφ ήταν ο Μπαλάφας και ο Αρίας, δεξιά αγωνίστηκε ο Ελ Ζαρ και αριστερά ο Κουτσιανικούλης. Οι δύο επιθετικοί ήταν ο Φιλομένο και ο Αθανασιάδης.

Το τετ α τετ του Πάμπλο

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Πάμπλο Κοντρέρας είχε ολογόλεπτη συνομιλία με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και αμέσως μετά τετ α τετ μεγαλύτερης διάρκειας με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, με την βοήθεια του μεταφραστή της ομάδας.

Στο γήπεδο, εξάλλου, ήταν και ο Ετό ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό (πλην των Σαλπιγγίδη, Χαλκιά και Μουσλίμοβις που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες τους) αρχίζουν από την Τετάρτη (9/2) την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου (12/2) με τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...