Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η μεγάλη ώρα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 22:05 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με στόχο να πάρει την νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.Ο δικέφαλος του βορρά και αυτός οπως και ο συμπολίτης του Άρης παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στα ευρωπαικά παιχνίδια έτσι οι οπαδοί του αισιοδοξούν σήμερα η ομάδα να παρουσιάσει αυτό το πρόσωπο και να φτάσει στην νίκη.


Απο την προηγούμενη εβδομάδα στον ΠΑΟΚ περίμεναν αυτόν τον αγώνα καθώς η ομάδα έπειτα απο αρκετά χρόνια κάνει μια τόσο καλή πορεία στην ευρώπη εκεί οπου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ αν παρουσιαστεί οπως στα εντός έδρας ευρωπαικά παιχνίδια έχει αρκετές ελπίδες για την νίκη.Εξάλου μην ξεχνάμε και το σημαντικό του πλεονέκτημα πως η ΤΣΣΚΑ δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της μιας και το Ρωσικό πρωτάθλημα έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Στο αγωνιστικό ο Ίβιτς επέστρεψε χθές στην προπόνηση και ειναι στην διάθεση του Μάκη Χάβου,Ενώ ο Λίνο παρά τον μικρότραυματισμό του στην προπόνηση θα ειναι κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ και κατα πάσα πιθανότητα και στην εντεκάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...