Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλα τα προβλήματα στο Περιστέρι

Πάρα πολλά ειναι τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα του Περιστερίου μιας και τα οικονομικά προβλήματα τεράστια.

Πριν απο λίγες ημέρες ο Μάικ Κίνγκ αποχώρησε απο την ομάδα.Η ιστορία του ειναι πραγματικά απίστευτη μιας και ο Κίνγκ κοιμόνταν στο σαλόνι του σπιτιού του μιας και δεν μπορούσαν να πληρώσουν απο το Περιστέρι την θέρμανση.Έτσι ο Κίνγκ δεν άντεξε και είπε αντίο οπως αναμενόνταν.

Ακόμα πιο απίστευτη ειναι η ιστορία με τον οπαδό που πλήρωσε.Η διοίκηση ζήτησε απο έναν οπαδό 2000 ευρώ ώστε να θεωρηθούν τα εισητήρια για τον αγώνα με τον Κολοσσό.

Και φυσικά οι απλήρωτοι διαιτητές στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ειναι το κερασάκι στην τούρτα για τα τεράστια οπως είπα προβλήματα του Περιστερίου.


Φήμες φήμες...
Φήμες λένε πως ο Δημήτρης Παπανικολάου μόλις η ομάδα φτάσει στις 9 νίκες θα αποχωρήσει απο την ομάδα.Ο Παπανικολάου αναμφίβολα ειναι ένας απο τους πιο σημαντικούς και έμπειρους παίκτες του Περιστερίου και φυσικά η διοίκηση του ζήτησε μου φαίνεται απλα μια χάρη.

Πάλι καλά
Πιστεύω πάλι καλά που ειναι ο Αργύρης Πεδουλάκης στον πάγκο και έχει κρυφό ασο τον Μάντζαρη και μέχρι τώρα έχει ψιλόσώσει την κατάσταση για το θέμα της παραμονής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...