Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

«Έπνιξε» τα «λιοντάρια»!

Η Κέρκυρα «βούλιαξε» στο νησί τον Πανσερραϊκό και πήρε βαθιά ανάσα για την παραμονή του. Το τελικό 3-0, το οποίο ήρθε σε ένα 11λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ουσιαστικά φέρνει ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό τα «λιοντάρια», ενώ οι Φαίακες αγγίζουν τον στόχο της σωτηρίας 8 στροφές πριν το φινάλε.


Η Κέρκυρα ανέβασε στροφές από το ξεκίνημα του ματς και ο Πανσερραϊκός παρέμεινε για ένα ολόκληρο 90λεπτο θεατής του αγώνα. Οι νησιώτες ήταν καταιγιστικοί, πήραν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και μέσα 11’ σκόραραν τρεις φορές σκοτώνοντας τα όνειρα των Σερρών για παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να μπουν στο πνεύμα του ματς, οι Φαίακες τους έπνιξαν με ανάπτυξη από τα άκρα και κυρίως με την παρουσία του Γκουστάβο, ο οποίος αλώνιζε όλη την δεξιά πτέρυγα. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα πέτυχε κι ένα ασύλληπτο γκολ που έβαλε σφραγίδα στην σωτηρία της Κέρκυρας και ταφόπλακα στα «λιοντάρια».

Από το πρώτο ημίχρονο κιόλας κρίθηκε ο τελικός νικητής και για αυτό οφείλεται ο Γραμμόζης, ο οποίος από την στιγμή που μεταφέρθηκε στην φυσική του θέση, αμυντικό χαφ, όλα ήρθαν τα ίσια ανάποδα, ενώ αθόρυβος, αλλά ουσιαστικός ήταν και ο Σκοπιανός Μαζνόφ.

Η Κέρκυρα από το 24΄ έως και το 35΄ σημάδεψε σωστά, ο Πανσερραϊκός δεν αντέδρασε και το δεύτερο μέρος ήταν απλώς τυπική διαδικασία για την ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Πρωταγωνιστές
Τρεις ήταν οι πρωταγωνιστές στο νησί. Ο Γκουστάβο που όργωσε την πλευρά του, ο Γραμμόζης, ο οποίος από την ώρα που ο Μπάντοβιτς τον έβαλε αμυντικό χαφ η Κέρκυρα πήρε τα πάνω της και ο Μαζνόφ που έκανε ουσιαστική δουλειά έχοντας συμμετοχή και στα γκολ της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...