Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός με Άρη ο Καϊμακόγλου

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Κώστας Καϊμακόγλου θα μείνει εκτός ρόστερ, καθώς το τεχνικό τιμ κρίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθεί. Ο 28χρονος φόργουορντ προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά θα ήταν άσκοπο ρίσκο να μπει σε κανονικό αγώνα, από τη στιγμή που το ματς με τον Άρη για το Κύπελλο είναι κάπως… εθιμοτυπικό.
Οι «πράσινοι» νίκησαν με 29 πόντους στον πρώτο ημιτελικό και με την παρούσα… ισορροπία δυνάμεων είναι απολύτως απίθανο να τους απειλήσει με αποκλεισμό ο Άρης. Ο Καϊμακόγλου δεν θα μπει στο αεροπλάνο για τη συμπρωτεύουσα και θα παραμείνει στην Αθήνα για να δουλέψει στο ατομικό του πρόγραμμα, καθώς η θλάση στο δικέφαλο μπορεί να αποδειχτεί ύπουλος τραυματισμός και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενη υποτροπή. Ο διεθνής φόργουορντ έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι χρησιμότατος στην ομάδα και ο Ομπράντοβιτς τον περιμένει διαθέσιμο στο μεγάλο ματς της επόμενης εβδομάδας, κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ.
Στην βραδυνή προπόνηση (πρωινή δεν υπήρξε, μετά από ματς) ο Νικ Καλάθης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο. Ο νεαρός γκαρντ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Περιστέρι, αλλά οι τιμές δεν αφορούσαν αυτήν μα τα γενέθλιά του. Ο Ελληνοαμερικανός άσος έκλεισε τα 22 του χρόνια και κατέφθασε στο ΟΑΚΑ με τα σχετικά γλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...