Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ό μεγάλος ''τελικός'' του Φαλήρου

Σισέ, ένας γνήσιος
Μετά την νίκη που πήρε χθές ο Παναθηναϊκού με 3-1 επι της ΑΕΚ όλο το πρωτάθλημα παίζεται στο Φάληρο.Πραγματικα΄δεν περίμενα πως οι ''πράσινοι'' θα ηταν απο την αρχή τόσο αποφασισμένοι για την νίκη καθώς σιγά σιγά αρχίζει και φαίνεται η δουλεία του Φερέιρα.Δεν μπορεώ να πώ περισσότερα για τον Φερέιρα μιας και ακόμα νομίζω πως ειναι νωρίς.Την άλλη εβδομάδα λοιπόν έχουμε ντέρμπυ αιωνίων,,κορυφής και πρωταθλήματος.


Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έκανε καλό η πικρή νίκη απο την ΑΕΚ καθώς η ομάδα έχει βρεί την χαμένη αυτοπεποίθηση της και έχει πετύχει δύο μεγάλες νίκες επι τους ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.Τώρα κατά πόσο θα ειναι καλός στο Φάληρο θα δείξει.

Απο την άλλη πλευρά παρακολουθώ εναν Ολυμπιακό που παρότι δεν παίζει μπαλάρα ξέρει να κερδίζει και με την υποστήριξη του κόσμου του ειναι το φαβορί για την νίκη.Ο Φουστέρ για μένα αυτήν την στιγμή ειναι ο πιο σημαντικός παίκτης για τους ερυθρόλευκους καθώς δημιουργεί και σκοράρει.Εξάλου είδαμε και σε κάποια παιχνίδια που έλειπε ο Φουστέρ πως ο Ολυμπιακός δεν έιχε τόσο καλή ανάπτυξη.

΄Ετσι λοιπόν το μεγάλο ντέρμπυ ειναι πρό των πυλών τώρα κατά πόσο θα κλειδώσει το πρωτάθλημα ή θα ξανά φουντώσει η μάχη του θα το δούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...