Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι κατά του Κούπερ

Μετά την φυγή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ απο τον Άρη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν στραφεί όλοι εναντίον του.Δεν ξέρω γιατί αλλα μετά την μεγάλη νίκη του Άρη στο ΟΑΚΑ η αντιπαλότητα προς το πρόσωπο του Κούπερ φούντωσε λές και ξαφνικά (χωρίς φυσικά να θέλω να τον υποτιμήσω) ο Μιχαλήτσος ήρθε και άλλαξε την κατάσταση.


Ωφείλω να παραδεχτώ πως ο Κούπερ ''παράτησε'' τον Άρη σε μια δύσκολη εποχή και έφερε μεγάλη αναταραχή και πίκρα στον σωματείο ωστό ντάξει ο άνρθωπος είχε κάποιες διαφωνείες με την διοίκηση και επειδή φήμες διαρέουν πως η διοίκηση του Άρη έκανε ότι ήθελε για αυτό έφυγε.

Στην περίοδο που ο Κούπερ ηταν στον πάγκο της ομάδας ο Άρης πήγε αρκετά καλά και στις 3 διοργανώσεις.Φυσικά αναφέρομαι και στην περσινή περίοδος.Σε μια δύσκολη περσινή χρονιά ο Άρης χάρης στον Κούπερ νομίζω βγήκε τέταρτος ενώ έφτασε μια ανάσα απο την κατάκτηση του κυπέλλου.Και  δεν γίνετε πέρυσι το καλοκαίρι να τον αποθεώνεις και τώρα να τον βρίζεις.

Φέτος πάλι ο Άρης έκανε το τεράστιο άλμα στην ευρώπη ωστόσο πιστεύω πως ο αποκλεισμός απο τα Τρίκαλα ειναι φταίξιμο ολων μέσα στο σωματείο.Και φυσικά η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα.

Έτσι δεν νομίζω να φταεί ο Κούπερ για ολα που ίσως πέρυσι να ηταν ενα πραγματικό μεγαλείο για το πρωτάθλημα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...