Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αφεντικό η Γιουνάιντετ,σημαντικό βήμα τίτλου

Πολύ σημαντική νίκη πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ καθώς επικράτησε με 2-1 της μισητής αντιπάλου της Σίτι.Έτσι η Γιουνάιντετ πλεόν απομακρύνθηκε αρκετά απο την Σίτι καθώς έχει 57 βαθμούς έναντι 49 της Σίτι.


Παρότι η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο τέταρτολεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.Η Γιουνάιντετ απάντησε και στην συνέχεια είχε μια-δύο μικρό ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με τον ρυθμό να πέφτει σταδιακά.Και εκεί που το 0-0 έμοιαζε ως το βέβαιο αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, ήρθε η καταπληκτική έμπνευση του... αγέραστου Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός με εξαιρετική μπαλιά στην κίνηση, τροφοδότησε τον Νάνι, εκείνος κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα, άφησε πίσω του τον Σαμπαλέτα και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διάβολους» (43').
Όπως ήταν λογικό, οι «Πολίτες» έπρεπε να πιέσουν στην επανάληψη. Ο Ρομπέρτο Μάντσίνι έριξε στη μάχη τον Ράιτ Φίλιπς και αργότερα και τον Τζέκο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο 61ο λεπτό και αφού η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Σίλβα και τους έκανε τα χατίρια, το ματς ήρθε και πάλι στα ίσια (1-1).

Στην συνέχεια η Γιουνάιντετ είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 78ο λεπτό πήρε και πάλι κεφάλι στο σκόρ με ένα εκπληκτικό γκολ του Ρούνι με ανάποδο ψαλίδι.Το Όλντ Τράφορντ στο πόδι και η Γιουνάιντετ κάνει ένα ακόμα βήμα τίτλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...