Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δεν τα κατάφερε και πάλι ο Πανελλήνιος

Ο Πανελλήνιος δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και σε συνδυασμό με τη νίκη επί του Ίκαρου Καλλιθέας για το πρωτάθλημα δείχνει ότι η ομάδα αρχίζει σιγά - σιγά να βρίσκει ρυθμό.

Ο αγώνας

Ο Πανελλήνιος προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Καχασόλ, αλλά οι Ισπανοί μετά το αρχικό σοκ του 4-8 κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό και να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 9-8, χωρίς να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους "ολυμπιονίκες". Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί με προβάδισμα τεσσάρων πόντων για τους γηπεδούχους (21-17), χάρη στον Σμιθ, ο οποίος με τρίποντο μείωσε για τον Πανελλήνιο στην εκπνοή.

Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν να "καθαρίσουν" το ματς και να μην επιτρέψουν στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν ή να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη. Με αυτόν τον τρόπο, η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει και πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης οι Ισπανοί είχαν το προβάδισμα με 36-20.

Ο Πανελλήνιος έκανε ακόμα μία προσπάθεια να μειώνει στο σκορ με τον Μπέιλι (41-32), ενώ με τους Κράμπενχοφτ, Παπαμακάριο πλησίασαν στους πέντε πόντους (42-37), σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Αντέδρασε, αλλά...

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά και το δεύτερο ημίχρονο, όπως ακριβώς είχαν κάνει και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αυτή τη φορά, όμως αιφνιδίασαν για τα καλά τους Ισπανούς, πλησίασαν και κατάφεραν μάλιστα να περάσουν μπροστά στο σκορ με 44-46, ύστερα από δύο εύστοχες βολές του Σμιθ.

Η Καχασόλ, πάντως ισορρόπησε και πήρε και πάλι "κεφάλι" στο σκορ (58-55) για να ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο με προβάδισμα εννέα πόντων για την Καχασόλ (68-59).

Στην τέταρτη περίοδο ο Πανελλήνιος θέλησε να κάνει την ύστατη προσπάθεια να γυρίσει το εις βάρος του σκορ, αλλά οι Ισπανοί δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 84-71 υπέρ των γηπεδούχων που έφτασαν τις πέντε νίκες στον όμιλο και παρέμειναν χωρίς ήττα.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη στο LAST-16 του Eurocup, όμως πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατότερο αντίπαλο.

Δεκάλεπτα: 21-17, 42-37, 68-59, 84-71.

Καχασόλ (Πλάζα): Πόποβιτς 2, Τριγκερό 12, Καμπάνας, Σατοράφσκι 9(1), Ουρτασούν 13(2), Κατελίνας 8, Σαντρέ, Κίρκσεϊ 9(1), Μπούλοκ 10(2), Κάλουγουεϊ 3(1), Ντέιβις 6, Ιβάνοφ 12.

Πανελλήνιος (Σκουρτόπουλος): Ξανθόπουλος 2, Παπαμακάριος 3(1), Καλαϊτζής, Κράμπενχοφτ 12(2), Καραθανάσης, Σκλάβος 8, Όστοϊτς, Τσακαλέρης, Μπέιλι 13, Σκεπάνοβιτς 3(1), Σμιθ 16(1), Φράνσις 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...