Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Σοκ στον Ολυμπιακό με Μιραλάς

Γελάει ο κόσμος, κλαίει ο Ολυμπιακός!Σοκ στον Ολυμπιακό, ο Μιραλάς δεν παίζει με τον Άρη. Η ΕΠΟ τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή στην Τούμπα και ανακοίνωσε την απόφαση με μία ημέρα καθυστέρηση!

Την ώρα που ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπολόγιζε βασικό τον Βέλγο επιθετικό στο "Κλ. Βικελίδης" για τον αγώνα με τον Άρη, η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε σήμερα ότι ο παίκτης είναι τιμωρημένος!

Ο 23χρονος άσος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, όπως λανθασμένα πίστευαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Αυτή εναντίον της Σκόντα Ξάνθης την περασμένη αγωνιστική, δηλαδή, στην οποία ο Μιραλάς δεν έδωσε το "παρών", εκτίωντας τη μία αγωνιστική της ποινής του...
Οι "ερυθρόλευκοι" υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά, είναι γεγονός όμως ότι ο παίκτης τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών! Με άλλα λόγια ο Μιραλάς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι, εναντίον του Άρη.
Όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης της ΕΠΟ η Πειθαρχική της Ομοσπονδίας συνεδρίασε χθες για το θέμα, ωστόσο γνωστοποίησε σήμερα την απόφασή της! Γελάει ο κόσμος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...