Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η επιστροφή του Κοτσόλη

Ο Στέφανος Κοτσόλης, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό, όπου και αγωνιζόταν μέχρι το 2005, επέστρεψε σήμερα ως ελεύθερος στο τριφύλλι, προκειμένου να καλύψει το κενό που προέκυψε στην ομάδα στη θέση του τερματοφύλακα, μετά και τον τραυματισμό του Ορέστη Καρνέζη, που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες....

Ο Κοτσόλης λοιπόν, που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό σήμερα, υπέγραφε συμβόλαιο για έξι μήνες ως και το καλοκαίρι. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως ο πρώην παίχτης της Λάρισας και της Ομόνοιας ήταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με τον κυπριακό σύλλογο. 

Ακόμα κι έτσι όμως, ο Κοτσόλης δίνει μια σχετική ασφάλεια στον Παναθηναϊκό για τη θέση του τερματοφύλακα, από τη στιγμή που με το σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Καρνέζη και το δανεισμό του Φερνάντεζ στον Πανσερραϊκό, οι πράσινοι είχαν μείνει με δεύτερο τερματοφύλακα το 17χρονο Καπίνο...Ευτυχείτε!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα Στέφανο Κοτσόλη για την υπογραφή συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2011.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό μετά από πολλά χρόνια. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, καθώς οι στόχοι της ομάδας και η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία θέτουν ως απόλυτη προτεραιότητα τη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...