Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κουλουράκια παντού...

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αστέρα Τρίπολης στο "Καυτανζόγλειο". Οι δύο ομάδες είχαν ρίξει το μεγαλύτερο βάρος πώς να μην δεχτούν γκολ και έτσι μοιραία έμεινε το μηδέν.


Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδειξε από τον τρόπο που παρέταξε την ομάδα του έδειξε πως στόχος του ήταν το θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας χρησιμοποίησε τέσσερις στην άμυνα (Φυτανίδη, Μπαρτολίνι, Ορόθκο και Ουριμπάρι), δύο αμυντικά χαφ (Μπαστία, Λαδάκη), τους Καρέρα, Αρσενίεβιτς στα άκρα και τον Ροτζέριο Μάρτινς πίσω από τον μοναδικό επιθετικό (Παπάζογλου).
Ο Γιώργος Παράσχος τοποθέτησε στην άμυνα τους Αραμπατζή, Χοσέμι, Κατσιαμπή και Πάμπλο Λίμα, αμυντικά χαφ ήταν οι Ζερκά, Παπαστεριανός, μπροστά τους ο Μάρα , ενώ στα πλάγια οι Σολτάνι, Πίτου Γκαρσία. Ο Γιάκομπ επιλέχτηκε για την κορυφή στην επίθεση.
Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πιο δραστήριος επιθετικά στα πρώτα λεπτά, καθώς ο Ηρακλής αντιμετώπιζε προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία. Μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις προσπάθειες για γκολ, με τον Ελευθερόπουλο να αντιδρά θετικά όλες τις φορές.
Ο "Γηραιός" διόρθωσε" τα προβλήματα στα μετόπισθεν και με αιχμή του δόρατος τον Γιάκομπ θέλησε να απειλήσει την εστία του Ντεγκρά, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στον γκολκίπερ της ομάδας της Αρκαδίας. Η ένταση και τα νεύρα ήταν το κυρίαρχο συστατικό στο παιχνίδι, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να βγάζει από το τσεπάκι του τέσσερις φορές την κίτρινη κάρτα μέσα σε δέκα λεπτά, ενώ για αρκετή ώρα οι δύο ομάδες δεν είχαν καταφέρει να προσεγγίσουν την αντίπαλη εστία, κάτι που έκαναν στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν ίδιο με το πρώτο. Στο ξεκίνημα υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, αλλά στη συνέχεια τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή αποτελούσαν εμπόδιο στη δημιουργία αξιόλογων φάσεων.
Ο Παράσχος έριξε στη μάχη τον Επαλέ και ο Δερμιτζάκης τον Ουντότζι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο οι δύο προπονητές να ενισχύσουν τα άκρα τους και να δώσουν ταχύτητα στην επίθεση. Ο τεχνικός του Ηρακλή έβαλε τον Καϊτά μπροστά από τα δύο στόπερ και προώθησε τον Πίτου Γκαρσία, με στόχο να πιέσουν οι "κυανόλευκοι" πιο ψηλά.  Ο Ηρακλής ναι μεν δεν απειλήθηκε, αλλά ούτε απείλησε επιθετικά και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την τρίτη σερί ισοπαλία του, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Ηρακλής διατήρησε τη διαφορά των πέντε πόντων από το σημερινό του αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...