Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Φερέϊρα: "Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα"!

Αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε:"Πραγματικά ήταν ένα όμορφο θέαμα αυτό που δημιούργησαν οι φανταστικοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα από τότε που ήρθα στην Ελλάδα".


Στη συνέχεια είπε: "Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε τόσο καλά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ουσιαστικά είχαμε καταβάλλει δυνάμεις σε εκείνον τον αγώνα και με όσα έγιναν. Ουσιαστικά δεν είχαμε χρόνο για να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας.

Και ο ΠΑΟΚ που έπαιξε επίσης την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και με την νίκη που πέτυχε μπήκε με καλή ψυχολογία. Είναι μία καλή ομάδα και παίζει καλά και μερικές στιγμές δυσκολευτήκαμε. Όταν ξεκινήσαμε να παίξουμε με 10 παίκτες ήταν δύσκολο και περίπλοκο και σε 2-3 περιπτώσεις ήμασταν ικανοποιημένοι.

Όταν ο αγώνας έγινε 10 εναντίον 10 όλοι κατανοήσατε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα αυτόν. Θεωρώ ότι σήμερα παίξαμε έναν δύσκολο αγώνα και απαιτητικό. Υπήρξανε δύο αποβολές αν και δεν νομίζω ότι ήταν ένας αγώνας επιθετικός ενώ είδα ένα τρίο διαιτητών που έλεγξαν καλά το παιχνίδι.

Κερδίσαμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Έχουμε ακόμη 9 υπολειπόμενους αγώνες. Άρα 9 τελικούς και όπως πάντοτε λέω θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για το πρωτάθλημα και για να βγούμε πρωταθλητές. Καταλαβαίνουμε ότι υπολειπόμαστε του Ολυμπιακού και είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε περισσότερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...