Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

"Το πριμ στον κόσμο του Ολυμπιακού!"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Ρέντη και μίλησε στους παίκτες ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό! O μεγαλομέτοχος των "ερυθρόλευκων" έδωσε το σύνθημα νίκης."Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο" και πρόσθεσε για το πριμ. "Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε λίγο μετά τις 18:30 στο Ρέντη και φρόντισε με τον δικό του τρόπο να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του! Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν θέλησε να μιλήσει για έξτρα πριν και τόνισε: "Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Αρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία. Αύριο δεν έχουμε άγχος. Αγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα".

Και συνέχισε: "Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν. Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία".

Οσον αφορά το έξτρα πριμ τόνισε: "Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...