Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Μίτσελ: «Μόνο ο Σισέ κάνει την διαφορά»

Ο Μίτσελ ήταν ο άνθρωπος που έβαλε την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με εκείνο το φάουλ από πολύ μακριά στον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης των Κιτρινόμαυρων λίγες μόνο ώρες πριν το 4ο ντέρμπι με τους Πράσινους μίλησε σε αθλητική εφημερίδα.

 
Αποσπάσματα των δηλώσεων του Ισπανού στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»:
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Δεν έχουμε όμως να φοβηθούμε τίποτα. Τα καταφέραμε, μπορούμε να το ξανακάνουμε. Υπάρχουν επικίνδυνοι παίκτες, όμως στην ουσία ένας είναι αυτός που κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά και χρόνια τώρα σε άλλες ομάδες. Λέω για τον Σισέ. Είχε τραυματισμούς στο παρελθόν, όμως τώρα είναι καλά. Είναι γρήγορος, πολύ ταχύς παίκτης».

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Εγώ είμαι και αισθάνομαι αρκετά καλά. Προέρχομαι από μια ομάδα στην Αγγλία και είναι γνωστό πως στην Αγγλία κάνουν πολύ σκληρές, γερές προπονήσεις και βασίζονται κυρίως στην φυσική κατάσταση. Αν δεν έπαιζα θα είχα πρόβλημα στην φυσική κατάσταση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αισθάνομαι τώρα όμως καλύτερα. Και τώρα που παίρνω κάποια λεπτά συμμετοχής αισθάνομαι ακόμη καλύτερα. Τουλάχιστον όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, στην οποία είχα δουλέψει πολύ στην Αγγλία, κάθε μέρα βελτιώνομαι περισσότερο».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι: «Προς το παρόν, κοιτώντας μέχρι τον Ιούνιο, θέλω να δουλεύω καθημερινά. Δεν εξαρτάται από μένα τι πρόκειται να γίνει μετά το καλοκαίρι. Εμένα μέχρι τώρα μου αρέσει πάρα πολύ εδώ. Γιατί όχι;».

Για το ποιους παίκτες θαυμάζει στην ΑΕΚ: «Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ένας βετεράνος παίκτης που κρατάει πολύ καλά τη μπάλα. Νομίζω ότι αυτοί που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, αυτοί που βρισκόμαστε πίσω από αυτόν πρέπει να τον ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την δουλειά που κάνει».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Είναι ένας προπονητής πολύ σοβαρός στη δουλειά του. Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που δουλεύει στις προπονήσεις. Εργάζεται με πολλή όρεξη και αυτό μας δίνει κίνητρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...