Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Βιεϊρίνια:«Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»

«Δεν είχαμε τύχη.Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση γιατί επιθυμούμε να συνεχίσουμε στο Europa League. Έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος του "Δικεφάλου" του βορρά, Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλώντας για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα του ΠΑΟΚ.


"Δεν είχαμε τύχη. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που πέτυχε εύκολα γκολ. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, πλέον, είναι να δουλέψουμε και να έχουμε στο μυαλό μας, μόνο, ότι στην Ρωσία οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι", ανέφερε αρχικά στο "OlaPaok".

Και συνέχισε: "Την είχαμε μελετήσει την ΤΣΣΚΑ. Ξέραμε πως παίζει. Αλλά μετά τα πρώτα 20 λεπτά η ΤΣΣΚΑ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Έχει πολύ καλούς παίκτες που αλλάζουν εξαιρετικά την μπάλα και οι κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο είναι πολύ γρήγορες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί.

Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, έτσι και η πρόκριση. Αυτό είναι που θέλουμε, σε αυτό πιστεύουμε. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση γιατί επιθυμούμε να συνεχίσουμε στο Europa League. Έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε την κατάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...