Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Απόρθητο το κάστρο του!

Αυτός ο Άρης έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους την μία χάνει στο Κλεάνθης Βικελίδης απο την Ξάνθη με 0-2 και την άλλη παίζοντας με εξαιρετική τακτική φέρνει 0-0 με το μεγαθήριο την Μάντσεστερ Σίτι.


Πραγματικά για άλλη μια φορά ο Άρης έδωσε μια ευρωπαική παράσταση καθώς ο Μιχαλήτσος τον έστησε εξαιρετικά και οι παίκτες των κιτρινόμαυρων έδειξαν μεγάλο ζήλο και κατάφεραν κόντρα σε μεγάλους παίκτες (βλ. Τέβεζ,Τουρέ, και πολλούς άλλους) να προβάλουν μεγάλη αντίσταση και κατάφεραν και πήραν την ισοπαλία με 0-0.

Ένα 0-0 που κρατάει ζωντανές τις ελπίδες των Αρειανών για την πρόκριση στην επόμενη φάση την οποιά θα κυνηγήσουν στο Μάντσεστερ.

Προσωπικά απο τότε που ανέλαβε ο Μιχαλήτσος την ομάδα ο Άρης έκανε σήμερα την καλύτερη του εμφάνιση καθώς μπορεί να μην κέρδισε ομως πήρε την ισοπαλία κόντρα σε εναν μεγάλο αντίπαλο.Αντικειμενιά νομίζω πως ολοι πιστεύαμε και λέγαμε πως ''ε ντάξει προκρίθηκε απο την Ατλέτικο τώρα ομως δεν έχει ελπίδες'' και ομώς οι παίκτες του Άρη οπως έγραψα και στην αρχή έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.

Απο την άλλη πλευρά είδα μια Σίτι πολύ κακή απο το αναμενόμενο σαν να αντιμετώπισε υπεροπτικά τον Άρη και να σκεφτόνταν ήδη την επόμενη φάση του europa league.Και αυτό πλήρωσαν και δεν κέρδισαν σήμερα οι παίκτες του Μαντσίνι καθώς ο Άρης τους έδωσε χόρο ωστόσο αυτοί δεν τον εκμεταλεύτηκαν και στο τέλος πάλι καλά που δεν χάσαν κιόλας γιατί ο Άρης είχε βγεί απο τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου θα έλεγα απο το καβούκι του.

Έτσι λοιπόν ολα θα παιχτούν στον επαναληπτικό και το 0-0 ειναι πολύ σημαντικό καθώς με ενα γκολ στο Μάντσεστερ κάτι μπορεί να γίνει για τον Άρη.

Το φίλμ του αγώνα
1' Καλή στιγμή για τον Αρη, ο Μπομπαντίγια έκανε το κοντρόλ στην περιοχή αλλά τον πρόλαβε ο Χαρτ. Στα 30 δευτερόλεπτα! Η σέντρα έγινε από τον Σακάτα.
15' Mεγάλη ευκαιρία για τη Σίτι, ο Τζέκο μπήκε στην περιοχή, πήρε την πάσα του Σίλβα και σούταρε, ο Σηφάκης εξ' επαφής με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε
40' Μετά από... διαβουλεύσεις δύο λεπτών, ο Νέτο εκτέλεσε φάουλ. Εξαιρετική εκτέλεση, ο Χαρτ... άγαλμα, η μπάλα μόλις άουτ. Μεγάλη στιγμή για τον Αρη
59' Τεχνική εκτέλεση φάουλ από τον Ντάρσι Νέτο, μπλόκαρε εύκολα ο Χαρτ
62' Πολύ ωραία ενέργεια του Τόχα και σουτ από τα 25 μέτρα, μπλόκαρε ο Χαρτ
64' Καταπληκτική απόκρουση του Σηφάκη στη γυριστή κεφαλιά του Τζέκο. Η καλύτερη στιγμή της Σίτι στο ματς
66' Tρομερό σουτ του Ντάρσι Νέτο από θέση διαγώνια δεξιά, ο Χαρτ έκανε την απόκρουση του αγώνα.
70' O Tζέκο βρήκε λίγο χώρο και σούταρε δυνατά, η μπάλα μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
 ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Τόχα, Φατί, Πρίττας, Σακάτα, Νέτο (88’ Καστίγιο), Μπομπαντίγια (72’ Τσέζαρεκ).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κόλο Τουρέ, Μπόατενγκ, Κόλαροφ, Μπάρι, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα, Ράιτ-Φίλιπς (77’ Μπαλοτέλι), Τέβες, Τζέκο (84’ Ζαμπαλέτα).
Κίτρινες: Τζέκο



1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...